Comfortabel wachten

Soms zijn herstellingen snel gebeurd en doen we dit terwijl u wacht. Dat wachten kan nu ook een pak comfortabeler in onze zithoek. Uiteraard met gratis wifi.

Onze ingang langs
de renier-Sniedersstraat

Aan deze kant van onze zaak etaleren we op enkele fietsen na voornamelijk accessoires zoals Tassen, helmen, sloten, verlichting en kinderstoeltjes. Er ligt heel wat bij elkaar en dat oogt misschien wat druk, maar zo ziet u wel meteen wat er voor hande is.

Onze ingang langs
de Stationstraat

Hier kan je ons ruim gamma fietsen vinden. Op het gelijkvloers de stads-, lifestyle-, trekking-, bak- en elektrische fietsen voor volwassenen en op de 1e verdieping alle kinderfietsen en steps.

Agu

Werkhuis

Bij het herstellen van uw fiets kiezen wij steeds voor de duurzame oplossing. Uiteraard met aandacht voor de kostprijs. Merken we dat de herstelling van uw fiets duurder zal uitvallen dan verwacht dan nemen we contact met u op en stellen we u de mogelijke opties voor.

ENRA fietsverzekering

Helaas is schade aan uw fiets of nog erger, als uw fiets gestolen wordt, niet geheel te voorkomen. Als u dit overkomt wilt u graag snel en goed geholpen worden. Dat kan als u voor een fietsverzekering kiest.

oude gevel

Vier generaties Matheussen

Reeds in 1923 kon u een fiets kopen bij Matheussen. Het spreekt voor zich dat er in Turnhout en omstreken veel fietsen rondrijden van bij Matheussen en daar kunnen dus ook heel oude exemplaren tussen zitten.

Er staat nog een fiets, gemaakt door Stan Matheussen (1e generatie), te pronken in onze toonzaal. Deze is natuurlijk niet te koop.

vervangfietsen

Vervangfietsen

Is je fiets stuk en kan je niet zonder? Geen probleem. Gedurende de herstelling van uw fiets krijgt u van ons een vervangfiets.

Stuur ons een bericht

Hoe ons bereiken

 • Adres

  Renier- Sniedersstraat 93 Stationstraat 15
  2300 Turnhout

 • Facebook

  facebook.com
  /fietsenjanmatheussen

 • Email

  info@janmatheussen.be

 • Telefoon & Fax

  Tel.    014 41 26 51
  Fax.   014 43 84 32

 • Openingsuren

  Di - Vrij:
  8u00-12u00 13u30-18u30
  Zaterdag: 9u00-17u00
  Zondag en Maandag gesloten