elektrische Bakfietsen

Op zoek naar een oplossing voor het vervoer van je kinderen, naar school, crèche of supermarkt? Een elektrische bakfiets van Gazelle of Bakfiets.nl biedt uitkomst! Exclusief bij ons verkrijgbaar voor de regio Turnhout.

banner

Cargo Bike

Makkelijk bestuurbaar, met een bak dicht bij de grond zodat kinderen makkelijk in kunnen stappen.

  • De Cargo Bike is een moderne Nederlandse bakfiets die licht en veilig rijdt. Zowel met als zonder bagage is de fiets makkelijk bestuurbaar en eenvoudig te parkeren...

Uitproberen?

Eens proberen vooraleer er eentje aan te schaffen? Dat kan op onze demo bakfietsen, zowel de Gazelle Makki als de Shadow Steps van Bakfiets.nl staan voor u als testmodel ter beschikking.

Bakfiets.nl

award
Wie wil dat nu niet; een elektrische bakfiets. Onze bakfiets is de enige echte van Nederlands fabricaat en handgemaakt. Een betere bakfiets vind je nergens! Ook onze elektrische modellen worden volledig handgemaakt, gecontroleerd, getest en daarna pas gaat onze bakfiets op weg naar de nieuwe eigenaar. Dat wordt dus genieten van onze originele elektrische bakfiets. Bijna alle CargoBikes en Trikes zijn ook met elektrische ondersteuning leverbaar. Dit maakt het fietsen nog gemakkelijker en sneller. Ook kan de motor u helpen bij het lopen met de fiets aan de hand. De accu is uitneembaar, wat makkelijk is wanneer u geen stopcontact in de buurt van de fietsenstalling heeft.

Lees meer over bakfiets.nl

 

Gazelle Makki

Jama fietsen
Makki is ontworpen met input van ouders en kinderen als uitgangspunt. Hierdoor is Makki geen gewone elektrische bakfiets, maar een bakfiets waar jij én je kinderen elke keer weer met veel plezier gebruik van maken. Er is alle aandacht gegeven aan veiligheid en comfort, voor zowel jou als je kleintje(s). Met een doordacht pakket aan accessoires durf je het aan je tweede auto te vervangen voor Makki. De voorbank set, de Maxi Cosi adapter, de adapter voor een kinderzitje en de opberglade zorgen ervoor dat het hele spul mee kan. En met de regenhuif en de afdekhoes ben je beschermd tegen alle weersomstandigheden.

Lees meer over Makki

 

Onze merken

Bakfiets.nl
gazelle

Hoe ons bereiken