Stadsfietsen

Een fietstocht in de omgeving, naar het werk of voor de dagelijkse boodschappen, met onze stadsfietsen geniet u van elke dagelijkse rit! Voor iedere fietser een passende fiets.

Een stadsfiets is meestal met versnellingen uitgerust. Dit gaat dan altijd om een onderhoudsvriendelijke versnellingsnaaf van 3, 7, 8 of 11 versnellingen. Je kan deze stadsfietsen dus zeer goed gebruiken voor een fietstocht in de omgeving, naar het werk of voor de dagelijkse boodschappen, met onze stadsfietsen geniet u van elke dagelijkse rit!

Bij Fietsen Jan Matheussen hebben we een speciale band met stadsfietsen. Wij hebben er in de loop der jaren dan ook onze focus op gelegd. Anderen kiezen voor koersfietsen of mountainbikes voor tijdens het weekend. Wij kiezen voor de trouwe tweewieler die u alle dagen van de week tot op uw bestemming brengt.

Gazelle

de Gazelle stand in onze winkel

Gazelle heeft een ruim aanbod aan stadsfietsen: van Esprit, Vento, Orange tot Chamonix.
Voor ieder wat wils!!

Bekijk alle modellen op gazelle.nl

 

Cortina (nieuw vanaf 2023)

cortina

Ontdek Cortina - of we nu naar het werk gaan, naar school, stad of de sportclub: onze fiets moet altijd voor ons klaarstaan. Met dat in gedachten ontwikkelen wij onze fietsen: e-bikes, snelle designfietsen en family bikes. En ja, ook transportfietsen!

Bekijk alle modellen op cortinabikes.be

 

L'Avenir

lavenir
L’Avenir is de oudste fietsenfabrikant van belgië. Dat is geen toeval. Omdat L’Avenir kwaliteit en service hoog in het vaandel draagt, blijft ons merk een vaste waarde in het fietslandschap.

Bekijk alle modellen op lavenir.be

 

Jama (Tijdelijk uitverkocht!)

Jama fietsen
Ons eigen huismerk. Bent u op zoek naar een degelijke en betrouwbare fiets voor een zeer betaalbare prijs? Vraag dan zeker ook eens naar onze Jama fietsen die wij zelf ontwikkeld hebben.

Ontdek de Jama fietsen


Onze merken

Jama
Gazelle
Cortina
lavenir

Hoe ons bereiken