Thule

Veel meer dan alleen maar fietsdragers.

Fietsdragers

fietsdrager
Een ontspannend fietstochtje door de bloesemstreek of lekker uitwaaien langs de Belgische kust? Deze en veel verdere bestemmingen bereikt u zonder problemen met uw fiets op een fietsdrager van Thule.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste type drager, want voor elk type fiets heeft Thule een aangepaste fietsdrager in huis. Fietsdragers voor op het dak, Fietsdragers voor op de trekhaak en Fietsdragers voor op de achterklep.

 

Fietskarren

fietskar
Door de overname van Chariot Carriers inc door Thule hebben wij nu ook deze laatste in ons gamma. Bekijk alle fietskarren van Thule of van onze andere merken.

 

Kinderstoeltjes

kinderstoel
Veilig, gemakkelijk te gebruiken en comfortabel voor elk fietsavontuur. Neem uw kind(eren) mee en geniet van het leven op twee wielen. Een kinderzitje voor achterop is veilig, gemakkelijk te gebruiken en comfortabel voor korte ritjes of langere fietstochten. Bekijk alle kinderstoeltjes van Thule of van onze andere merken.

 

Fietstassen en bagagedragers

fietstassen
Pack 'n Pedal. Zo simpel is het – Thules handige, stijlvolle en stevige tassen- en bagagedragersysteem voor fietsen. Thule Pack 'n Pedal is ideaal voor lange reizen of woonwerkverkeer op korte afstanden, en omvat fietstassen en stuurtassen, plus bagagedragers en zijframes. Bekijk alle fietstassen van Thule of van onze andere merken.


 

Onze merken

thule

Stuur ons een bericht

Hoe ons bereiken

 • Adres

  Renier- Sniedersstraat 93 Stationstraat 15
  2300 Turnhout

 • Facebook

  facebook.com
  /fietsenjanmatheussen

 • Email

  info@janmatheussen.be

 • Telefoon & Fax

  Tel.  014 41 26 51
  Fax. 014 43 84 32

 • Openingsuren

  Di - Vrij:
  8u00-12u00 13u30-18u30
  Zaterdag: 9u00-17u00
  Zondag en Maandag gesloten